Play ponuda

Vrhunac karijere: 'Taj događaj bit će nešto posebno'

shimmer fallback

Medvjedi u sezonu 2012./2013. ulaze s igračem čiji su golovi uvijek donosili pobjedu! Nije ih bilo previše, ali kada je Dario Kostović zabijao, Medveščak je pobjeđivao.

30.7.2012.
10:56
Play ponuda

Zanimljivu tradiciju Splićanin je počeo još lani, u rujnu, na gostovanju kod Vienna Capitalsa. Rezultat susreta: gol Kostovića - pobjeda Medvjeda. U prvi mah se činilo normalnom situacijom. Igrač zabio, momčad pobijedila. Ništa nesvakidašnje.

Ali kada su se zaredali Graz 99ersi, Black Wingsi iz Linza pa Sapa Fehervar AV19 i na kraju Red Bull Salzburg, bilo je posve jasno da ovo nije neka svakidašnja situacija, već pomalo bizarna. Pet golova Kostovića, pet pobjeda Medvjeda.

Tako bi trebalo biti i dalje.

"Nadam se da će biti tako. Još bi bilo bolje kada bih zabio više golova od onih pet protekle sezone", kroz smijeh je rekao Kostović, te dodao:

"Svidjelo mi se ovdje, a jedan od razloga produženja ugovora svakako je i hrvatska reprezentacija za koju ću nakon druge sezone ostvariti pravo nastupa."

Medveščak će sezonu otvoriti u Areni.

"Taj događaj će biti nešto posebno u našim igračkim karijerama. Ipak smo mi kao gladijatori. Ideja je odlična. Upravo se nalazim u Puli i ovdje su ljudi jako oduševljeni tim projektom. Čuo sam da su najskuplje karte već rasprodane. Znam da neki vide problem u ljetnim temperaturama, ali lani mi je supruga išla na neki koncert u pulskoj Areni u srpnju i morala je ponijeti jaknu jer je bilo hladno. Ljeti navečer uz more zna biti dosta hladno. Stoga, poručujem navijačima da si svakako ponesu veste", zaključio je Kostović.

Play ponuda
Play ponuda