DANAS NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: / Hrvatska lovi treće zlato, a u akciju će i naša najveća uzdanica

Image

Desetog natjecateljskog dana na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru održat će se natjecanja u 20 sportova a hrvatski sportaši će nastupiti u atletici, jedrenju, košarci i rukometu.

15.8.2016.
9:09
VOYO logo

Najveća pozornost bit će usmjerena prema zaljevu Guanabara gdje našeg jedriličara Tončija Stipanovića očekuje plov za odličja u klasi Laser. Stipanović je već osigurao najmanje srebro, a danas će napasti i najsjajnije odličje. Šanse su mu velike budući da drži prvo mjesto i u plovu za odličja mu samo ostaje zadatak ne dopustiti drugoplasiranom Australcu Tomu Burtonu da bude pet mjesta ispred njega.

Image
ČETVRTA HRVATSKA MEDALJA U RIJU! /

Jedriličar Stipanović osigurao srebro, u ponedjeljak kreće po zlato

Image
ČETVRTA HRVATSKA MEDALJA U RIJU! /

Jedriličar Stipanović osigurao srebro, u ponedjeljak kreće po zlato

Norma za finale - 62 metra

U akciju će u noći s ponedjeljka na utorak (1.30 po srednjoeuropskom vremenu) i braniteljica zlata u bacanju diska Sandra Perković. Norma za ulazak u finale, koje je na rasporedu u utorak, iznosi 62 metra, što bi trebao biti lagan zadatak za hrvatsku atletičarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši košarkaši će u 3.30 sati s ponedjeljka na utorak krenuti u dvoboj protiv Litve. Poslije poraza od Nigerije Petrovićevi izabranici moraju pobijediti kako bi bili sigurni za četvrtfinale iako postoji kombinacija u kojoj i s porazom mogu dalje. Rukometaši već jesu u četvrtfinalu, a protiv Tunisa (0.50 sati) će loviti što bolju poziciju uoči početka nokaut-faze.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Današnji nastupi hrvatskih sportaša na Olimpijskim igrama:

ATLETIKA - Sandra Perković nastupit će u kvalifikacijama bacanja diska (1.30 sati, utorak)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JEDRENJE - Šime Fantela i Igor Marenić nastupit će u devetom i 10. plovu u klasi 470, a Petar Cupać i Pavle Kostov u sedmom, osmom i devetom plovu u klasi 49-er (18.05 sati). U plovu za odličja Tonći Stipanović će nastupiti u klasi Laser (19.05 sati)

KOŠARKA - Utakmica 5. kola skupine B Hrvatska - Litva (3.30 sati, utorak)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RUKOMET - Utakmica 5. kola skupine A Hrvatska - Tunis (0.50 sati, utorak)

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo