DAMIR MARTIN IZBORIO FINALE SP-A: / Olimpijski doprvak u borbi za zlato, medalju istog sjaja hvataju i braća Sinković

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Aktualni olimpijski doprvak u samcu, hrvatski veslač Damir Martin plasirao se u finale Svjetskog prvenstva u američkom Bradentonu, on je u svojoj polufinalnoj utrci zauzeo drugo mjesto.

29.9.2017.
17:34
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je na prvom prolazu na 500 metara bio drugi, Martin je preuzeo vodstvo i bio na čelu utrke sve do same završnice u kojoj ga je pretekao Britanac Thomas Barras. Barras je na kraju ciljem prošao u vremenu od 6:49.97 minuta, dok je Martin bio drugi sa 6:51.36. Iz te skupine u finale je prošao i Nijemac Tim Ole Naske s vremenom 6:51.94 minuta.

U nedjeljnom finalu nastupit će još Čeh Tomaš Synek, koji je pobijedio u drugoj polufinalnoj utrci, te Kubanac Angel Fournier Rodriguez i Novozelanđanin Robert Manson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale samaca na rasporedu je posljednjeg dana SP-a, u nedjelju 1. listopada od 15.53 sati.

Luka Radonić je u disciplini laki samac SP u Bradentonu završio je kao ukupno deveti nakon što je u B finalu zauzeo treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu će u finalu dvojaca bez kormilara nastupiti Martin i Valent Sinković. Ta je utrka predviđena za 16.38 sati, ali bi zbog vrućine mogla biti prebačena i u raniji termin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo