ČUDNA UTAKMICA: / Medveščak ostao zamrznut u Sibiru!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hokejaši Medveščaka poraženi su na gostovanju kod Avangarda 3-6 (0-2, 1-2, 2-2) u utakmici 39. kola KHL-a odigranoj u četvrtak u Omskoj oblasti.

3.12.2015.
17:21
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bio je to drugi uzastopni gostujući poraz zagrebačkog kluba, nakon kojeg je Medveščak ostao na 8. mjestu Zapadne konferencije s 56 bodova. Zanimljivost ove utakmice je da su svi golovi postignuti s jednakim brojem igrača na ledu. Avangard je već u 2. minuti došao u vodstvo pogotkom Pjanova. U 16. minuti je na 2-0 povisio Černikov. U 22. minuti bilo je 3-0 za domaće zahvaljujući pogotku Ahnelova, kad je trener Medveščaka Gordie Dwyer odlučio vratara Dannyja Taylora zamijeniti Gašperom Krošeljom, ali ni to nije donijelo pozitivnu promjenu u igri 'medvjeda'.

Gilbert Brule je smanjio na 1-3 u 25. minuti, ali su domaći u 38. minuti drugim golom Pjanova ponovno došli do tri gola prednosti. U 41. minuti Zubov je povisio prednost domaćih na 5-1. Drugim pogotkom Brlulea (42) i prvim Čeha Tomaša Mertla (49), 'medvjedi' su smanjili na dva gola zaostatka. No, u 50. minuti je Černikov svojim drugim pogotkom postavio konačnih 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Avangard je 15. pobjedom zasjeo na 4. mjesto Istočne konferencije KHL-a sa 64 boda. U subotu, 5. prosinca, Medveščak će u Astani odigrati posljednju utakmicu na aktualnoj gostujućoj turneji protiv Barysa, 9. momčadi Istočne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo