Play ponuda

SRCEDRAPAJUĆE: / Četiri dana nakon što je pronađen mrtav, rodio mu se sin!

shimmer fallback

Samo četiri dana nakon njegove iznenadne smrti, djevojka bivšeg hokejaša Medveščaka Stevea Montadora rodila je njihova sina.

20.2.2015.
19:31
Play ponuda

Podsjetimo, Montador je preminuo u nedjelju u dobi od samo 35 godina. Njegovo je beživotno tijelo u kući u Mississaugi pronašla njegova djevojka. Montador je zbog posljedica više potresa mozga morao prekinuti karijeru u NHL ligi u kojoj je igrao deset sezona u dresovima šest različitih klubova. Zbog istih je problema njegova prošlosezonska epizoda u Medveščaku bila vrlo kratka. Njegov brat Chris vjeruje da bi upravo posljedice potresa mozga mogle biti uzrok smrti.

"Nakon tih potresa mozga to više nije bio moj brat. Bio je druga osoba u istom tijelu i to je ono što mi slama srce. Htio je biti isti čovjek, ali nije mogao. Ne znam koliko je cilindara radilo u njegovom mozgu. Kako dani prolaze, mislim da je moj brat znao da će rano umrijeti. Nije mi to nikad rekao, ali osjećao sam to", izjavio je Chris Montador za The Hockey News.

O istom je problemu govorio i Rhett Warrener, jedan od najboljih Montadorovih prijatelja.

"Silno se trudio biti informiran o posljedicama potresa mozga i bio je stvarno zabrinut zbog toga. Rekao mi je da se boji. No, nisam ga vidio godinu i pol i možda je to razdoblje o kojem Chris govori. Znao sam da se nešto događa i da nije dobro jer mi nije odgovarao na pozive i poruke", naglasio je Warrener.

Montador je bio u stalnom kontaktu s bivšim suigračem Martinom Gelinasom koji je otkrio što mu je rekao u zadnjem razgovoru.

"Pričao sam s njim prije tjedan dana i rekao mi je da u budućnosti namjerava pomagati ljudima. Nije znao kako, ali bio je odlučan u tome. Rekao je da se osjeća odlično, da ima ciljeve i da je život lijep. Trudio se i govorio dobre stvari, a je li to bila samo fasada, ne znam."

Play ponuda
Play ponuda