BRAVO, IZBORNIČE, BRAVO, SVI: / Sandro Sukno nakon završetka karijere odmah postaje pomoćnik Ivici Tucku u reprezentaciji

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Bivši kapetan Barakuda odmah će će priključiti reprezentaciji u novoj ulozi

4.6.2019.
16:12
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Još nam se i dalje sliježu dojmovi nakon teške odluke Sandra Sukna o završetku karijere, a iz Hrvatskog vaterpolskog saveza stigla je odluka koja zaslužuje samo jednu riječ - pljesak.

Naime, Sukno će vrlo brzo otvoriti novu karijeru, onu trenersku, a za početak će biti jedan od pomoćnika Ivici Tucku u reprezentaciji. Tucak je dao taj prijedlog, a Stručni ga savjet amenovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u Beogradu

"Mi kao Savez, ali i osobno ja kao izbornik, želimo doista Sandru pružiti ruku na način nakon svega što se dogodilo, da on ostane ono što je bio i dosad, dio naše vaterpolske obitelji", rekao je Tucak.

Bivši kapetan Barakuda odmah će će priključiti reprezentaciji u novoj ulozi i to već na završnom turniru Svjetske lige u Beogradu od 18. do 23. lipnja, a potom i na SP-u u Gwangjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako doista i sam Sandro ustraje na trenerskom pozivu kao svojem odabiru za budućnost, onda bi mu takvo što poslužilo i za stjecanje iskustva. Mislim da meni može puno pomoći u dijelu koji će mi biti potreban. Želim dobiti u dodatnim analizama njegovo dodatno mišljenje kao čovjeka koji je dojučer bio u toj svlačionici, kao igrača, kao nekog tko ima iskustvo, znanje, ljubav. Prema tome, mislim da nam ne može biti na odmet, dapače."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo