Boli duša i srce: Ovo je moguće samo u Hrvatskoj!

Hokejaši Medveščaka pozivaju sve svoje navijače i prijatelje da se pridruže akciji kojom prikupljaju prehrambene proizvode za radnike Đakovštine!

18.10.2011.
16:14
VOYO logo

Ponukani izuzetno teškom situacijom u kojoj su se našli radnici Đakovštine, Medvjedi su se odlučili na jednu skromnu ljudsku gestu i pomoć radnicima i njihovim obiteljima kroz donacije u hrani i piću kako bi lakše izdržali izuzetno nezahvalnu, pa čak i bezizlaznu situaciju u kojoj su se našli ne svojom voljom.

Svjesni situacije u kojoj radnici nemaju financijskih sredstava za osnovne životne potrebe i prehranjivanje vlastitih obitelji, Medvjedi pozivaju sve svoje navijače i prijatelje da u nedjelju 23. listopada uoči svoje utakmice s Jesenicama u Domu Sportova donesu svoj prilog u obliku nekvarljivih prehrambenih i drugih namirnica te time pokažu radnicima Đakovštine da nisu zaboravljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nekoliko dana dobili smo prijedlog da se uključimo u pomoć i damo podršku radnicima Đakovštine. Iako nas većina u momčadi dolazi iz drugih zemalja, Zagreb je sada naš dom, a Hrvatska naša zemlja, stoga je logično da pomognemo stanovnicima i radnicima u Slavoniji. Svjesni situacije u kojoj se nalazi većina građana i koji nisu u mogućnosti radnicima pomoći financijski, smatramo kako je najbolji način da radnicima i njihovim obiteljima pomognemo konkretno – namirnicama za život. Pozivamo sve naše navijače koji dolaze na utakmicu, ali i sve naše prijatelje, da doniraju neke od osnovnih živežnih namirnica i tako pokažu solidarnost s radnicima! Znamo da među njima ima naših navijača i ovo je najmanja geste kojom im se možemo zahvaliti na potpori i olakšati im ove dane!“, izjavio je Alan Letang, kapetan Medvjeda.

Namirnice koje navijači Medveščaka ponesu u dvoranu moći će se predati na posebno organiziranim pultevima ispred ulaza u Ledenu dvoranu Doma sportova. Akciji se mogu pridružiti i građani koji neće pratiti utakmicu već samo žele donirati namirnice za radnike. Pultovi pomoći na glavnom ulazu u Dom sportova otvaraju se u nedjelju u 16.00 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prikupljena pomoć već će jutro nakon utakmice biti dostavljena radnicima u Đakovu zahvaljujući klupskom partneru - logističkoj tvrtki TRAST, a Medvjedi nedjeljnu utakmicu posvećuju radnicima Đakovštine i njihovim obiteljima!

Ovoga smo tjedna naše čitatelje nagradili sa po dvije karte za nedjeljnu utakmicu s Jesenicama u 17.30 sati. Dobitnici su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marina Gromilović Davorin Stipić Kalista Draženović

Nagrađeni svoje ulaznice mogu preuzeti na adresi Preradovićeva 20, na porti, u petak do 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110090325006 arti-201110121125006 arti-201110131027006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike