BIVŠI SVJETSKI PRVAK OSTAVIO SVE U NEVJERICI FOTOGRAFIJOM IZ HRVATSKE: / Jeste li ikad vidjeli ovako nešto?

Image
Foto: Profimedia

Slovenski biciklist objavio je snimke nakon natjecanja u utrci u Hrvatskoj

14.10.2019.
22:11
Profimedia
VOYO logo

Bivši svjetski prvak u biciklizmu u mlađim kategorijama, Slovenac Janez Brajković (35), objavio je na instagramu sliku svoje noge nakon svog povratka nakon 10-mjesečne zabrane dopinga i time biciklistički svijet ostavio u nevjerici. Na fotografiji se vidi koliko je noga "propala", ali istodobno koliko je jaka zbog iznimno teških napora koji su prisutni u biciklizmu, jednom od zasigurno najtežih sportova...

Image
CRO RACE IZAZVAO PROMETNI KOLAPS: /

Kazahstanac pobjednik treće etape, nevrijeme skratilo utrku

Image
CRO RACE IZAZVAO PROMETNI KOLAPS: /

Kazahstanac pobjednik treće etape, nevrijeme skratilo utrku

Nevjerojatno kako mu noge izgledaju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavio fotografiju nakon natjecanja u utrci u Hrvatskoj

Slovenski biciklist objavio je fotografiju nakon natjecanja u utrci u Hrvatskoj, gdje je završio na 38. mjestu dok je pobjedio britanski vozač Adam Yates. No, liječnica Nataša Desnica rekla je da je to prilično normalno među biciklistima...

"Noge su im nevjerojatno sićušne i tanke, bez potkožnog masnog tkiva, čak su i dehidrirane, tako da se može vidjeti svaka kost, kao i vene, a svaki se mišić može vidjeti kao na anatomskom atlasu. Biciklist se od ovoga relativno brzo oporavi, izgled nogu mu se normalizira, samo je pitanje koliko takvi ciklusi imaju trajan učinak na zdravlje, odnosno na njegove noge", ističe Nataša Desnica, prenosi njezine riječi 9.gag.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suspendiran u srpnju prošle godine

Inače, Janez Brajković suspendiran je u srpnju prošle godine nakon što je pozitivno testiran na metilheksaneamin, za koji je rekao da je bio dodatak prehrani bio jedna od rijetkih stvari koje je mogao jesti. Janez, svjetski prvak u kategoriji mlađih od 23 godine iz 2004. godine, rekao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzeo sam zamjenu za obrok, bio je kontaminiran, ali to je bilo jedino što sam mogao zadržati u sebi. Dogodilo mi se da nema dana da ne bih plakao prije nego što bih se upustio u vožnju. Bio sam očajan i depresivan", rekao je Janez Brajković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike