Besplatne karte za Arena Ice Fever dobili su...

Ledena groznica ide dalje. U utorak Medvjedima u Arenu stižu stari rivali, ljubljanska Olimpija, a čitatelji portala Sportski.net dobili su nove besplatne karte za spektakl u Areni.

13.1.2012.
15:38
VOYO logo

Arena Ice Fever drugu godinu zaredom pokazao se kao odličan potez Medveščaka. Odličan hokej i prepuna dvorana garancija su dobre zabave, a priliku da budu dio toga iskoristili su i čitatelji portala Sportski.net.

Ovog puta vodimo vas na utakmicu protiv ljubljanske Olimpije, koja se igra u utorak u 19.15 sati. Dvoboj je to starih rivala, a Medvjedi novom pobjedom mogu napraviti veliki korak prema potvrdi drugog mjesta na kraju regularnog dijela prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na okršaj protiv Zmajčeka vodimo dvojicu naših čitatelja koji su točno odgovorili na nagradno pitanje u kvizu na Facebook stranici portala Sportski.net.

Ulaznice su dobili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Morić i Andrija Mustapić.

Sretni dobitnici svoje karte mogu podići u utorak do 18 sati na porti portala Net.hr (Preradovićeva 20) do 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

So oni koji ovoga puta nisu došli do karata, imat će novu priliku već od srijede kada starta nagradna igra za utakmice u petak i nedjelju! Kviz s nagradnim pitanjima bit će objavljen na našoj Facebook stranici (klinki na sliku ispod).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo