Bajka se ostvarila: Medveščak je ušao u KHL!

Medveščak može slaviti! Naredne sezone igrat će u drugoj najjačoj hokejaškoj ligi na svijetu! Svi detalji su dogovoreni, a stigla je iz službena potvrda iz Rusije.

29.4.2013.
17:53
VOYO logo

U ponedjeljak popodne prolomila se neslužbena vijest hokejaškim krugovima, a koji sat kasnije stigla je i obavijest iz čelništva lige.

"Medveščak je jedan od najpoznatijih i najstabilnijih klubova u srednoj Europi. Klub ima povijest dugu pola stoljeća, veliki broj naslova prvaka i snažnu tradiciju. Želio bih pohvaliti napore koje je klub napravio u promociji hokeja. Medveščak je igrao utakmice u pulskom amfiteatru, njihove utakmice u Areni Zagreb redovno privlače 15.000 navijača. Želim 'medvjedima' dobrodošlicu u KHL i želim im sreću", poručio je predsjednik KHL-a Aleksandar Medvedev u objavi na službenim stranicama lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je potvrda dugogodišnjeg rada i truda svih nas u klubu, ali i nagrada svima – navijačima, prijateljima, sponzorima i partnerima koji su protekle četiri sezone vjerovali u projekt Medveščak i bili uz nas. No, naš posao tek sada počinje! Puno je posla i izazova ispred nas, a najvažniji jest onaj da s kolegama iz lige zatvorimo danas usuglašeni budžet za našu prvu sezonu, u visini od oko 10 milijuna EUR-a. Budžet će biti zatvoren uz pomoć lokalnih točnije regionalnih i međunarodnih sponzora do početka sezone", kazao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo