ALL STAR POSTAJE SMIJURIJA: / Navijači od svega napravili veliku sprdačinu!

Image
Foto: AFP, Harry How

Igrač Los Angeles Lakersa Kobe Bryant je u svojoj zadnjoj sezoni u NBA vodeći u glasovanju za nastup na All Star utakmicu, dok u NHL-u je vodeći hokejaš koji više ne igra u toj ligi.

26.12.2015.
13:00
AFP, Harry How
VOYO logo

Untaoč osrednjoj igri ove sezone 37-godišnji Bryant je sakupio 719,235 glasova, 200,000 više od najboljeg strijelca NBA ove sezone igrača Golden State Warriorsa Stephena Curryja (510,202). LeBron James iz Cleveland Cavaliersa vodi u Istočnoj konferenciji sa 357,937 glasova, a slijedi ga igrač Miami Heata Dwyane Wade (300,595). All Star utakmica, 65. po redu, igrat će se u Torontu 14. veljače iduće godine. Glasovanje traje do 19. siječnja, te kako je Kobe najavio oproštaj od košarke na kraju sezone, razumljivo je što navijači ga guraju iako više ne igra niti približno dobro kao proteklih sezona.

Image
Image

Ono što se događa u NHL-u prelazi sve granice dobrog ukusa i sama liga ne zna što napraviti. Vodeći po broju glasova jest John Scott. Ukoliko niste znali, radi se o 33-godišnjem igraču koji je u karijeri zabio pet golova i imao 517 minuta kazne. Tučnjave u NHL-u su gotovo isčeznule, više nema potrebe za igračima koji će šakama 'štititi' zvijezde momčadi i Scott je potpuno beskoristan. Uostalom, jedna od najgorih momčadi lige - Arizona Coyotesi su ga poslali u AHL. Vjerojatno ga neće niti vratiti, ali on je vodeći u glasanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi na listi također nije niti približno najbolji igrač svijeta, radi se o veteranu Jaromiru Jagru koji s 43 godine na leđima još dobro gura među 10-20 godina mlađim igračima. Treći po broju glasova je Patrick Kane, a zatim slijede Ovečkin, Seguin i društvo u borbi za mjesto u Nashvilleu 31. siječnja 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo