svi su za njega / Ostaje li Dalić na klupi? 'Nema priče da će mu netko raditi iza leđa...'

Odjednom iz Hrvatske, ali i iz susjedne BiH - samo riječi hvale za Dalića, kao da se iza kulisa nogometnog jedinstva zapečaćenog srebrom ništa ne događa

21.7.2018.
18:51
VOYO logo

Srebrni izbornik Zlatko Dalić u ovim trenucima važe: ostati u Hrvatskoj ili otići? U razgovoru za RTL potvrdio je da želi čistu situaciju i da zna da ga nitko opet neće ići smjenjivati. 

Odjednom iz Hrvatske, ali i iz susjedne BiH - samo riječi hvale za Dalića, kao da se iza kulisa nogometnog jedinstva zapečaćenog srebrom ništa ne događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker o svemu zasad šuti, no zato drugi čovjek HNS-a kaže.   

"Vjerujte da smo apsolutno jedinstveni kad je u pitanju potpora izborniku, svi. Nema priče niti bilo kakve da će mu netko raditi iza leđa, naprotiv...", kaže Ante Vučemilović Šimunović, prvi dopredsjednik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, da mu se radilo iza leđa rekao je upravo Dalić. Nakon priprema u Americi, i poraza od Perua, neki su ga smjenjivali, čak o tome i igrače ispitivali, što ga je posebno zaboljelo. Šuker je i tada šutio, a kroz što je Dalić prolazio progovorio je jučer i za RTL.    

"Ja ne bih sebe volio dovesti u situaciju da opet za mjesec, dva mislim jel netko radi ovo ili ne. Ako ja radim otvoreno pošteno, očekujem i od druge strane da me se poštuje i cijeni, da ne moram dok radim razmišljati što se događa iza mojih leđa. želim izbjeći tu situaciju", rekao je za RTL. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao Dalićev protivnik spominjao se Zdravko Mamić. On sad iz Međugorja, tvrdi da je to laž i moli da Dalić ostane izbornik. Zamjera mu ipak što se nakon Rusije nije zahvalio HNS-u. 

"Kada se spominje ta Amerika, to nije istina, bili su svi članovi izvršnog odbora pa neka netko kaže, ako je istina to što se govori", Ante Kulušić, dopredsjednik HNS-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić s HNS-om ima ugovor još dvije godine. Da treba ostati ne dvoje ni ostali hrvatski sportaši.

"Bilo bi mi krivo da poslije ovakvog uspjeha ode, kao i svakom navijaču, ali on najbolje zna što želi i što hoće", komentira Igor Vori, bivši hrvatski rukometni reprezentativac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz aktualnog izbornika je i bivši nogometni reprezentativac Robert Jarni. 

"Čovjek je pokazao što zna, šta može, doveo do finala.."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nkon Zagreba i Varaždina, izborniku Daliću se sutra u Livnu sprema još jedan doček. Možda mu nakon toga, bude sve jasnije. I ako ode ili ostane - on je najuspješniji hrvatski trener u povijesti. 

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo