TRAŽI SE RJEŠENJE / Osijek na aparatima: Preoblikovanje ili stečaj!

Image
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell

'Dugovi se gomilaju 20 godina, sada odjednom izviruju kao voda, ali ako ima za velike firme, onda ima i za ovo. Jedini je spas preoblikovanje... Ako ne, onda stečaj', izjavio je tajnik NK Osijek.

8.11.2013.
12:21
Marko Mrkonjić/Pixsell
VOYO logo

Na konferenciji za novinare u NK Osijek govorio je trenutačni tajnik kluba Milan Španjić.

"Situacija je vrlo teška, ali nikada nije bilo da nema rješenja... Vjerujem u razumijevanje i grada i županije i države, da će se spasiti velika budućnost, jer ovdje je dobra škola, dobri su nogometaši. Teško je, ali nije nepremostivo. Vjerujem da će se iznaći rješenje i da NK Osijek neće nestati poput Karlovca, Varaždina..", rekao je Španjić te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugovi se gomilaju 20 godina, sada odjednom izviruju kao voda, ali ako ima za velike firme, onda ima i za ovo. Jedini je spas preoblikovanje, to su ponudili i Suncu i drugima. Ako ne, onda stečaj, ali vjerujem da do toga ipak neće doći", zaključio je tajnik kluba.

Bilo je riječi i o subotnjem dvoboju sa zahuktalim NK Splitom o kojem je medijima govorio trener Ivica Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jaka su momčad, vodi ih Stanko Mršić koji je donedavno u NK Osijeku bio šef struke. Dobro se znamo i Stanko sigurno jako dobro zna da se Osijek neće predati. Očekujem dobar rezultat koji će ujedno baciti i pozitivno svjetlo na sva ova događanja oko kluba. Split ima veliku širinu, u zadnje četiri utakmice nisu primili gol, ali svaka je serija tu da se oslabi i ruši", optimistično je zaključio osječki strateg.

Kapetan Osijeka Hrvoje Kurtović je pohvalio Split, ali i svoju momčad koja se, kako kaže, podigla u zadnje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Puli su dobro odigrali, pa smo spremni i sutra pobijediti. Treba nam pobjeda - bilo kakva i bilo koga", zaključio je Kurtović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike