Boja kao i kapsula / Osebujni Austrijanac preuzeo novog ljubimca - VW Touarega

Image

Osebujni Austrijanac nedavno je preuzeo svoj novi automobil. Naravno, serijski izgled i oprema oplemenjeni su posebnim prepozntljivim elementima.

1.8.2014.
12:46
VOYO logo

Svojim ekstremnim podvizima FelixBaumgartner postao svjetski poznat. Austrijanac drži nekoliko svjetskih rekorda u padobranstvu i BASE skokovima. Najupečatljiviji podvig ovog 45-godišnjaka je onaj iz listopada 2012, kada je uzašao u stratosferu i s visine od gotovo 39 kilometara pojurio prema Zemlji, a od toga 36 km, odjeven samo u svoje zaštitno odijelo, projurio u slobodnom padu postigavši brzinu od 1358 km na sat. To je bilo dovoljno za trostruki svjetski rekord.

Dok se kreće zemljom on je ambasador VW brenda. Sredinom srpnja 2014 je u VW tvornici u Bratislavi preuzeo svoj ​​novi Touareg. Čak je i njegov dolazak bio neobičan: svjetski rekorder je došao helikopterom iz Beča i sletio iza svog novog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUV je oslikan u posebnu titan srebrnu metalik boju, istu onu u koju je bila obojana svemirska kapsula iz koje je iskočio. Na naslonima za glavu je i Red Bull Stratos logo. Posebni Touareg pokreće V8 TDI motor s 360 KS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo