BOKSAČKI MEČ NA RUKOMETU / Opća tučnjava, slomljeni nos i ponos u Labinu!

Image
Foto: Screenshot YouTube

Umjesto o rukometu, dan nakon dvoboja prvoligaških kubova Mladi rudar i Moslavina u Labinu se priča o masovnoj tučnjavu i prekidu susreta. Rukometna sramota je snimljena i kamerom, pa je taj 'boksački meč' zavšio na YouTubeu.

27.2.2012.
14:12
Screenshot YouTube
VOYO logo

Nitko nije ni slutio u što će se pretvoriti prvoligaški rukometni susret između domaćeg Mladog rudara i gostujuće Moslavine. Iako su iskazivali laganu nervozu tijekom utakmice, Kutinjani su praktički imali pobjedu u svojim rukama.

U 51. minuti vodili su s četiri gola razlike (21:17), no uporni Labinjani uspjeli su minutu i pol prije kraja doći do izjednačenja. Domaćini su imali i napad za pobjedu koji nije ni odigran, a utakmica je prekinuta. Zašto? Zato što je počela opća makljaža na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dugog pregleda video snimke, delegat susreta Tomislav Komazin iz Metkovića utvrdio je što se točno dogodilo. Glas Istre je prenio skraćeni dio iz samog zapisnika o utakmici:

"U trenutku kad ga domaći igrač br.19 Kristijan Matulja pokušava pretrčati, igrač Moslavine br. 23 Marin Jurić udara ga glavom o glavu te ga gura na gostujuću klupu gdje ga šakom udara igrač br.9 Alen Horvat. Nakon toga nastaje gužva u kojoj je najprije ogradu preskočio ranije diskvalificirani igrač Moslavine br. 37 Leon Šušnja i on je prednjačio u samoj tučnjavi. U velikoj gužvi primjetno je bilo da su u tučnjavi sudjelovali i igrači br. 7 Dino Đozo i igrač br. 5 Ivan Masnec kod Moslavine, te igrač br. 12 Mirsad Tursunović i pomoćni trener Zdenko Batinić iz redova Mladog rudara."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmorica igrača su prijavljena disciplinskom sucu iako su uz njih u tučnjavi sudjelovali gotovo svi koji su bili na parketu i oko njega. Epilog svega je slomljen nos mladom domaćem igraču Kristijanu Matulji u prvom divljačkom obračunu.

Inače, boksački meč na parketu jer imao čak dvije runde, a puno agresivniji bili su gosti iz Kutine koji bi 'za zelenim stolom' mogli izvući deblji kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo