DRAMA SRPSKOG OLIMPIJSKOG PARA / 'Ja u karanteni u Japanu, žena u bolnici u Beogradu'

Image
Foto: Miloš Vasić/Instagram

Srpski olimpijac otkrio je na društvenim mrežeme što su on i njegova supruga proživljavali prije nastupa na Olimpijskim igrama

20.7.2021.
9:44
Miloš Vasić/Instagram
VOYO logo

Srpski olimpijski par, veslač Miloš Vasić i košarkašica Sonja Vasić prije nastupa na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju proživljavali su pravu dramu.

Image
RASTE BROJ ZARAŽENIH /

Novi slučajevi zabilježeni u olimpijskom selu, dva sportaša iz iste države pozitivna na testiranju

Image
RASTE BROJ ZARAŽENIH /

Novi slučajevi zabilježeni u olimpijskom selu, dva sportaša iz iste države pozitivna na testiranju

Miloš je nakon slijetanja u Japan bio pozitivan na koronavirus pa je morao u izolaciju u trajanju od 12 dana, a u isto vrijeme njegova supruga Sonja bila je pozitivna na Covid u Beogradu gdje je morala proći karantenu i biti u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predugačkih 12 dana u putu do Tokija, ali konačno stvari dolaze na planirano mjesto. Veliki udarac pri slijetanju 3. lipnja,moj test na Covid je bio pozitivan i završio sam u izolaciji 12 dana. Ogroman korak unazad za mene,moj tim (također zatvoren na 14 dana), obitelj i ljude koji nas podržavaju. Da sve bude još gore,u isto vrijeme je i moja supruga pozitivna u Srbiji. Ja u izolaciji u Tokiju, a ona u bolnici u Beogradu... Ali eto, ne može se sve u životu kontrolirati", napisao je Miloš Vasić na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toliko uloženog truda i rada, prijeđenih prepreka, ostvarenih pobjeda, ispoštovanih protokola (cijepili se), ali na posljednjem koraku nas je dočekao neprijatelj veći od nas. Najvažnija stvar u tim danima je bila da smo mi prije svega zdravi i da sve prođe bez komplikacija. Nisam imao simptome,jedan dan sam imao temperaturu i to je sve što mi se dogodilo. Osjećam se dobro,dobio sam dozvolu poslije obavljenih svih liječničkih pregleda i dobrih rezultata. Vratio sam se treninzima odmah nakon izlaska iz karantene i pokušavamo iskoristiti malo preostalog vremena da budemo što bolji u utrkama", otkrio je srpski veslač pa zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Veliko hvala Olimpijskom odboru Srbije i veleposlanstvu Srbije u Japanu za svu pomoć i podršku, mojoj obitelji koja danima nije spavala,razmišljajući kako će se sve završiti i, naravno, svim drugim ljudima koji su uvijek uz nas i podržavaju nas."

Pratite Olimpijske igre na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog plana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo