ZANIMLJIV ZAHTJEV / Đoković lako svladao prvog protivnika na Olimpijskim igrama. Nakon meča protivnik ga iznenadio pitanjem

Image
Foto: Profimedia

Đoković je meč odradio rutinski bez grešaka, ali nakon meč ga je protivnik ugodno iznenadio zahtjevom

24.7.2021.
16:25
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač i najbolji igrač svijeta, Novak Đoković, plasirao se u drugo kolo turnira na Olimpijskim igrama. Lako je svladao Bolivijca Huha Delliena sa 6:2, 6:2 u setovima.

Đoković je meč odradio rutinski bez grešaka, ali nakon meč ga je protivnik ugodno iznenadio zahtjevom. Stali su na mreži i popričali na španjolskom, a onda ga je Bolivijac upitao zanimljivo pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmijenili dresove

"Ovo je za mene san i želim pamtiti ovaj dan cijelog života. Možemo li razmijeniti dresove" upitao je Dellien Đokovića. Iznenađeni Đoković je pristao i nakon meča su razmijenili dresove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Dellien ima zanimljivu životnu priču. Jedno vrijeme prestao se baviti tenisom i bacio se na proizvodnju sladoleda. Kada mu je tvrtka propala vratio se tenisu i evo ga sada na Olimpijskim igrama, od kojih se na kraju ipak oprostio porazom, ali ne od bilo koga, već od najboljeg na svijetu. I još je dobio suvenir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo