OLIĆEVI 'ZEHCIGERI' ISPALI OD TREĆELIGAŠA: / Kovačev Eintracht gazi i u Kupu

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ
8.2.2017.
23:37
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Olić u ovom dvoboju nije ulazio u igru, a pogotke za domaću momčad postigli su Lindner (28) i Freiberger (58). Igračima Münchena sudac Dingebert podijelio je osam žutih kartona i jedan crveni.

Sedma momčad treće lige ovom je pobjedom i plasmanom u četvrtfinale Kupa zaradila klubu ukupnu premiju od 2.360.000 eura, dok je sama pobjeda nad 1860 Münchenom donijela 1.265.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačev Eintracht slavio kod Hannovera

Među osam najboljih momčadi probio se i Eintracht kojeg uspješno vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Eintracht je preokretom došao do 2-1 pobjede na gostovanju kod Hannovera, iako su domaći poveli pogotkom Harnika u 57. minuti. Izraelac Tawatha je izjednačio u 63. minuti, a u 66. je pobjednički pogodak postigao švicarski reprezentativac Haris Seferović.

Eintracht je u sjajnoj formi, u Bundesligi je na 3. mjestu, iza Bayerna i RB Leipziga, a sad se uspio plasirati u četvrtfinale Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia prošla na penale

Prošlogodišnji finalist, Borussia Dortmund, prolaz u četvrtfinale protiv berlinske Herthe osigurala je tek boljim izvođenjem jedanaesteraca, nakon što je rezultat u 90 minuta i produžetka bio 1-1. Gosti iz Berlina poveli su u 27. minuti pogotkom Kaloua, a izjednačio je Marco Reus u 48. minuti. No, Herthini su igrači promašili čak dva jedanaesterca, a jednog je obranio Borussijin vratar Burki pa je momčad iz Dortmunda izborila mjesto u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački kup - osmina finala:

Sportfreunde Lotte - 1860 München 2-0 Sandhausen - Schalke 1-4 Borussia D. - Hertha 3-2 (1-1) - jedanaesterci Hannover - Eintrach 1-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrano u utorak: HSV - Köln 2-0 Walldorf - Arminia 4-5 (1-1) - jedanaesterci Bayern - Wolfsburg 1-0 Furth - Borussia M. 0-2

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo