ISLAND JE AUTSAJDER / Olić: Rekao sam da ćemo ih pregaziti k'o plitak potok!

Ivica Olić je vrlo hrabro prije dva dana najavio da Hrvatska sigurno prolazi i da Island nije dorastao suparnik hrvatskim nogometašima. Njegove riječ obistinile su se u maksimirskih 90 minuta.

20.11.2013.
9:32
VOYO logo

Neumorni trkač, velika radilica i jedan od najzahvalnijih hrvatskih nogometaša Ivica Olić ponovno je odigrao vrhunsku utakmicu u hrvatskom dresu za plasman za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Za svoju izvedbu protiv Islanda zaradio je, očekivano, ovacije tribina koje su ga uvijek voljele. Ola se uoči ovog dvoboja pokazao i kao odličan prognozer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodilo se upravo ono što sam rekao prije dva dana na konferenciji za novinare, upravo ono što sam ja priželjkivao da ćemo ih doslovno, što bi Zdravko rekao, pregaziti kao plitak potok. Tako smo i napravili. Prvo poluvrijeme smo odigrali stvarno maestralno, stvorili takav pritisak da oni nisu znali da su došli i pošli. I šteta što je bilo samo 1:0 do tog crvenog jer smo morali voditi 2:0 ili 3:0. Međutim, taj crveni nas je malo poljuljao do poluvremena kada smo se u svlačionici malo sabrali. Pokazali smo karakter koji nas je krasio prije i uz pomoć navijača smo otišli u Brazil", rekao je brzonogi napadač i prokomentirao crveni karton Mariju Mandžukiću.

"Nisam vidio, meni je izgledalo kao bezazleni start, najviše za žuti, ali sudac mi je rekao na početku drugog poluvremena da je gledao snimku i da stoji iza toga da je crveni", komentirao je nogometaš  Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Island?

"Stojim iza toga što sam rekao prije dva dana. Nisu napravili ništa na Islandu, a ni danas, evo pokazali se da su apsolutno autsajderi i da se ne mogu mjeriti s nama ni u jednom segmentu", zaključio je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo