POHVALE UNATOČ PORAZU / "Olić je trebao biti na pobjedničkoj strani"

Image

Naš napadač bio je dvostruki strijelac u 3-2 porazu HSV-a nad Werderom. Momčad iz Bremena igrat će u finalu Kupa Uefa sa Srninim Šahtarom.

8.5.2009.
6:14
VOYO logo

Iako njegov HSV nije izborio finale Kupa Uefa nakon domaćeg 3-2 poraza od Werdera, po sudu nogometnog internet portala Goal.com, Ivica Olić i werderov Claudio Pizarro bili su uvjerljivo najbolji pojedinci na uzvratnom polufinalnom meču Kupa UEFA-e.

Po pisanju Goal.coma Ivica Olić je bio uvjerljivo najbolji pojedinac domaće momčadi (i postigao je oba pogotka za Hamburg), te je dobio ocjenu 7.5. Bolji od njega je bio jedino Claudio Pizarro iz pobjedničke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neuhvatljiv za suparnika i uvjerljivo najbolji igrač Hamburga. Sve je začinio sa dva sjajna pogotka i definitivno je trebao biti pobjednik nakon ovakve predstave", stoji u opisu Olićeve igre.

Goal.com nije imao riječi hvale za drugog Hrvata u Hamburgu. Mladen Petrić je dobio ocjenu 5 uz dodatak da nitko nije mogao biti zadovoljan onim što je napravio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 1-0 Hamburga u gostima, u prvom ogledu, Werder je uzvratio na Nordbank Areni i slavio je s 3-2 što mu je bilo dovoljno za plasman u finale.

U Istanbulu će tako 20. svibnja igrati Werder i Šahtar iz Donjecka, s tim da će njemačka momčad biti lišena igre dva sjajna nogometaša. Diego i Hugo Almeida su dobili žute kartone koji im ne dozvoljavaju nastup u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo