OGLASIO SE I HRVOJE MALEŠ: / Bivši šef Hajduka progovorio o potencijalnom povratku u klub

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Splitski velikan u potrazi je za novim predsjednikom.

23.4.2018.
13:57
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš našao se poslije smjene Ivana Kosa na popisu kandidata za funkciju koju je napustio u srpnju 2012. nakon što je prihvatio ulogu pouzdanika USKOK-a u akciji 'Pošteno suđenje', koja je kulminirala presudom Željku Širiću, Stjepanu Djedoviću i Nevenu Šprajceru zbog primanja mita od 30 tisuća eura.

Image
HAJDUK TRAŽI PREDSJEDNIKA: /

Jedan od kandidata odustao je u startu, bivši Vatreni nema ni formalne uvjete

Image
HAJDUK TRAŽI PREDSJEDNIKA: /

Jedan od kandidata odustao je u startu, bivši Vatreni nema ni formalne uvjete

Gotovo šest godina kasnije navijači Hajduka su ga se sjetili kada su prošlog tjedna skandirali njegovo ime. Do tog je došlo nakon što su prethodno sasuli paljbu po aktualnom čelniku kluba jer je na račun kluba častio suce, čime je, prema njima, narušio vrijednosti Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan od vaših prethodnika na mjestu predsjednika uprave Hajduka do kraja svog života će se okretati oko sebe u strahu za svoj i živote svoje obitelji jer se odlučio suprotstaviti nogometnoj mafiji koju između ostalog čine ti isti suci koji danas piju, jedu i izlaze na račun Hajduka po vašem nalogu", poručili su.

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Iako se Torcida sada zalaže za povratak Maleša, on im je zahvalio i poručio da ne razmišlja o takvom potezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala navijačima na podršci. Ona je dokaz da imaju pozitivno mišljenje o mom radu u Hajduku. No, trenutne obveze mi ne dozvoljavaju niti da promislim na takav angažman. Također, ni s kim nisam razgovarao o tome, tako da mogu i na ovaj način dati podršku službenom Hajduku, u uvjerenju da će izabrati najboljeg kandidata", kazao je Maleš za Dalmatinski portal.

"Ovime želim staviti točku na bilo kakvu daljnju priču jer se moje ime u tom kontekstu nema potrebe povlačiti po medijima", dodao je te je poručio da se pravi hajdukovci moraju držati za isti štap i biti podrška jedni drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike