Ljuti Mourinho 'motivira' igrače / 'Odmah bih ih sve zamijenio, oni samo jedu i piju!'

Image
Foto: PIXSELL

Trener Kraljevskog kluba oštro je izvrijeđao svoje igrače u poluvremenu utakmice Kupa kralja rekavši im kako bi ih 'sve odmah zamijenio' te kako oni samo 'jedu i piju'. Poslije packi, Real Madrid je preokrenuo rezultat i svladao Malagu. Mourinhove odgojne metode očito pale.

4.1.2012.
12:18
PIXSELL
VOYO logo

Iako je Real Madrid pobijedio u prvoj utakmici osmine finala španjolskog Kupa kralja, trener Jose Mourinho bio je jako nezadovoljan igrom svoje momčadi.

"Rekao sam svojim igračima na poluvremenu da bih zamijenio svu jedanaestoricu da mogu. Napravio sam tri zamjene kako bi momčad počela igrati drugačije. Razmišljao sam da to napravim čak i prije poluvremena, ali ne volim to raditi", rekao je drski Portugalac i dodao kako nije sretan što se neki njegovi igrači nisu vratili u najboljem stanju nakon božićnih praznika.

Iako nije spominjao imena, naglasio je kako za vrijeme praznika neki samo 'jedi i piju'.

Nakon što se Mourinho na poluvremeno pošteno obrušio na svoje igrače, oni su preokrenuli rezultat i svladali Malagu sa 3:2 na svom Santiago Bernabeu.

Malaga je povela sa 2:0 golovima Sergija Sancheza i Martina Demichelisa, pa je trener Reala Jose Mourinho na poluvremenu obavio trostruku zamjenu, te na teren poslao Samija Khediru, Gonzala Higuaina i Karima Benzemu, a sva su trojica odgovorila pogotkom.

Khedira je smanjio na 1:2, Higuain  u 70. minuti izjednačio na 2:2, a Benzema u 78. donio pobjedu branitelju naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo