TOPNICI POSRAMLJENI NA SAN SIRU / Odlični Milan jednom nogom u četvrtfinalu

Image
Foto: 101greatgoals.com

Nogometaši Milana bez većih problema svladali su goste iz Arsenala nakon što su u prvoj utakmici osmine finala slavili s 4:0.

15.2.2012.
22:40
101greatgoals.com
VOYO logo

Momčad Milana sjajnim je nastupom na svom San Siru pobijedila Arsenal u prvom susretu osmine finala te uvjerljivim slavljem od 4:0 došla korak bliže četvrtfinalu.

Za talijanske prvake nije krenulo kako su planirali nakon što je već u 12. minuti susreta Massimiliano Allegri bio prisiljen zamijeniti Clarencea Seedorfa umjesto kojeg je ušao Urby Emanuelson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, samo tri minute nakon toga Milan dolazi do prvog pogotka nakon sjajnog voleja Kevina Princea Boatenga.

Do kraja poluvremena Rossoneri su ponovno obradovali svoje navijače te je u 38. minuti susreta Robinho povećao vodstvo domaćih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj drugi pogodak na utakmici Brazilac postiže odmah na početku drugog poluvremena u 49. minuti nakon loše reakcije Arsenalovog braniča Thomasa Vermaelena koji se spotaknuo prije Robinhovog udarca.

U 78. minuti Zlatan Ibrahimović iznudio je najstrožu kaznu nakon što ga je u kaznenom prostoru srušio Johan Djourou. Švedski napadač sam je uspješno izveo jedanaesterac i nanio Topnicima jedan od najtežih poraza u Ligi prvaka posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo