BIVŠI NAJBOLJI PRIJATELJI / Odbio dati ruku Kovačićevom suigraču jer mu je preoteo suprugu

Image
Foto: Screenshot

Nekadašnji najbolji prijatelji Maxi Lopez i Mauro Icardi pokazali su uoči ogleda Sampdorije i milanskog Intera kako se njihov odnosu u posljednjih nekoliko mjeseci promijenio za 180 stupnjeva.

14.4.2014.
11:10
Screenshot
VOYO logo

Razlog je vrlo jasan. U studenom 2013. talijanskim mediji brujili su o ljubavnom trokutu u kojem su se našli prijatelji Maxi Lopez i Mauro Icardi, te Lopezova sada već bivša supruga Wanda Nara.

Dok su sve troje provodili neko vrijeme zajedno tijekom rujna 2013., čini se da se Icardi iza Lopezovih leđa upucavao njegovoj supruzi, no kasnije se ipak saznalo da je brak Lopezovih tada već bio 'na samrti'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Twitter

Ovaj ljubavni trokut različito je utjecao na njegove protagoniste. Icardi se preporodio i u četvrtak, tri dana uoči susreta oči u oči s bivšim prijateljem na utakmici Sampdoria - Inter, objavio je na Twitteru poruku:

"Volim te [Wanda Nara], nikad neće biti jednostavno reći što osjećam jer sam otkrio da te dvije riječi nose jedan bezgranični osjećaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Icardijev istup na Twitteru stigao je na isti dan kada je izašao intervju njegove sadašnje djevojke, a Lopezove bivše supruge, u španjolskom izdanju magazina People u kojem je izjavila:

"Tri mjeseca se nismo seksali. Maxi me zanemarivao. Iako sam živjela u luksuzu, živjela sam i s prekrivenom boli. Mislim da je za mene prošlo vrijeme spašavanja obitelji. On zna da se ja neću boriti za novac", rekla je, među ostalim, Wanda Nara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba li uopće govoriti da je njihov javni istup samo dolio ulje na vatru, pa je Maxi Lopez 'hladno' ignorirao Icardija tijekom rukovanja igrača uoči početka utakmice Sampdoria - Inter.

No, na Icardija to uopće nije utjecalo, zabio je odmah gol u 13. minuti, a još jedan je dodao u drugom poluvremenu. Za razliku od njega, Lopez se nije proslavio. U 18. minuti promašio je jedanaesterac koji je Sampdoriji mogao donijeti izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Inter uvjerljivo razbio Sampdoriju na njezinom terenu s čak 4:0.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike