OD PJANIĆA DO PAYETA: / Noć su obilježile ove golčine iz slobodnih udaraca

Image
Foto: screenshot/youtube

U Europi je u utorak navečer odigrano više prijateljskih utakmica kojima se mnoge reprezentacije pripremaju za nadolazeće Europsko prvenstvo u nogometu koje će se održati na ljeto u Francuskoj.

30.3.2016.
10:28
screenshot/youtube
VOYO logo

1. Çalhanoglu

Turska reprezentacija, protivnik Vatrenih u skupini na Euru, je pobijedila Austriju u gostima 2-1. Junuzović je doveo domaćina u vodstvo u 22. minuti, a onda je potez utakmice izveo Hakan Çalhanoglu, koji je prekrasno zabio iz slobodnog udarca u 43. minuti.

https://vine.co/v/iDtDbqdjlA0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Kolarov

Osmim golom za reprezentaciju nogometaš Manchester Cityja, Aleksandar Kolarov, donio je pobjedu Srbiji nad Estonijom. Igrala se 81. minuta kada je branič postavio loptu na oko 25 metara od gola. Iako bi mjesto gdje je ona stajala više odgovarala dešnjaku, Kolarov je majstorski ljevicom uspio prebaciti loptu iznad živog zida i poslati je u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Pjanić

Osim Kolarova, prekrasnim golom iz slobodnjaka proslavio se i Miralem Pjanić. On je zabio za vodstvo BiH protiv Švicarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Payet

Jako je lijep bio pogodak nogometašas West Hama, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, Dimitrija Payeta. On je zabio gol za vodstvo Francuske 3-1 protiv Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo