Šest vrhunskih arena / Od Herninga do Munchena i natrag: Pogledajte predivne dvorane u kojima će se igrati SP u rukometu

Image

Olimpijska dvorana u Munchenu može za Hrvatsku ostati u lijepom sjećanju

8.1.2019.
13:53
VOYO logo

Svjetsko rukometno prvenstvo se približava i dok sve rukometne reprezentacije "uštimavaju" posljednje detalje, valjalo bi baciti pogled na arene u kojima će se odigravati utakmice.

A ima se tu što i vidjeti. Dva danska i četiri njemačka grada imaju sjajne, nove dvorane u kojima će snage odmjeriti najbolji svjetski rukometaši. Kako te dvorane izgledaju, pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnom gradu Danske sudionici skupine D (Mađarska, Švedska, Egipat, Argentina, Angola i Katar) igrat će u prvom krugu u predivnoj novoj Royal Areni. Dvorana je dovršena u prosincu 2016. godine, a njen kapacitet je 12 500 mjesta.

Možda grad danski grad Herning nije toliko poznat, ali svakako se može pohvaliti fantastičnom dvoranom. U Jyske Bank Boxen može se natiskati čak 15 tisuća gledatelja, a tamo ćemo u prvom krugu moći gledati susrete skupine C u kojoj će se za prolazak boriti Danska, Norveška, Austrija, Tunis, Saudijska Arabija i Čile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barclaycard Arena u Hamburgu dom je nekadašnjih europskih prvaka HSV-a. U drugom najvećem njemačkom gradu gledat ćemo polufinalne utakmice, a u dvorani će moći biti 13 tisuća gledatelja.

Glavni njemački grad Berlin i njegova Mercedes Benz Arena bit će centar odigravanja utakmica skupine A. Tako će se tamo za prolazak u drugi krug boriti Njemačka, Francuska, Rusija, Srbija, Brazil i Koreja. Kapacitet dvorane je 14 800 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

FOTO Pogledajte kako izgledaju dvorane u kojima će se igrati Svjetsko rukometno prvenstvo

Image

FOTO Pogledajte kako izgledaju dvorane u kojima će se igrati Svjetsko rukometno prvenstvo

Njemački grad Koln može biti ponosan na svoju Lanxess Arenu u koju stane gotovo 20 tisuća ljudi. Tamo će se od 19. do 13. siječnja održavati utakmice grupe 1 koja će se formirati nakon odigranog prvog kruga.

Olimpijska dvorana u Munchenu može za Hrvatsku ostati u lijepom sjećanju. Tamo će se, naime, igrati svi susreti skupine B. Naša reprezentacija borit će se u Munchenu za prolaz skupine s Španjolskom, Japanom, Bahreinom, Makedonijom i Islandom. kapacitet dvorane je 12 tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!'

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo