Priča o uspjehu / Novo priznanje za Mazdu3

Image
Foto: Promo fotografija

Još jedan dan i još jedno međunarodno priznanje za novu Mazdu3. Mazdin novi kompakt u izvedbi Sport (hatchback) osvojio je nagradu Red Dot za dizajn proizvoda za 2014. godinu.

28.3.2014.
20:00
Promo fotografija
VOYO logo

Dizajnersko priznanje za Mazdu3, koja se u Europi počela prodavati prošle jeseni, ponovno slavi pokretom inspirirani KODO dizajnerski smjer, prisutan kod svih Mazdinih modela nove generacije. Vrhunska dizajnerska inovativnost nove Mazde3 te njena funkcionalnost i ergonomija, bili su među presudnim faktorima za nagradu Red Dot, koju dodijeljuje žiri sastavljen od 40 neovisnih stručnjaka za dizajn.

Novi kompakt tako slijedi put Mazde6, drugog modela dizaniranog prema KODO obrascu koji je istu nagradu osvojio prošle godine. I to nije sve, za uglom je možda još jedno veliko priznanje. Naime, Mazda3 izabrana je među tri finalista za Svjetski automobile 2014. godine (“World Car of the Year”) – najveće priznanje u automobilskoj industriji – kao i za najbolje dizajnirani automobil 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je od predstavljanja 2003. godine do danas osvojila više od 150 nagrada i u siječnju premašila brojku od četiri milijuna proizvedenih jedinica, bio bi to za Mazdu3 najveći uspjeh do sada. To bi bilo i krunsko posignuće za Mazdu i njen nekonvcencionalni smjer kojim je krenula s modelima nove generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo