veličanstvena fešta / Novigrad dočekao svog zlatnog olimpijca!

'Očekivao sam doček u svom Novigradu, ali ovako veličanstvenoj fešti se zaista nisam nadao,' kazao je Giovanni Cernogoraz obraćajući se sugrađanima kojima se zahvalio na dočeku.

8.8.2012.
8:03
VOYO logo

Oko dvije tisuće sugrađana, znatiželjnika te brojni štovatelji Giovannijevog sportskog uspjeha iz cijele Istre dočekale su u utorak navečer u Novigradu zlatnog olimpijca GiovannijaCernogoraza koji je na Olimpijskim igrama u Londonu ostvario povijesni uspjeh za istarski sport osvojivši zlatnu medalju u gađanju letećih meta, disciplina trap.

On je nešto prije 22 sata otvorenim vozilom u pratnji članova obitelji stigao u Novigrad gdje su ga dočekali brojni prijatelji i sportaši u prigodnim majicama s natpisom "Giovanni Cernogoraz – olimpijski pobjednik/campione olimpico".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivao sam doček u svom Novigradu, ali ovako veličanstvenoj fešti se zaista nisam nadao," kazao je Cernogoraz obraćajući se sugrađanima kojima se zahvalio na dočeku.

"Hvala svima što ste došli i što ste, vjerujem, navijali za mene na mom putu do zlatne medalje. Ovo su mi bile prve Olimpijske igre i odmah sam osvojio zlatnu medalju. Nadam se da ću u karijeri ovakvih dočeka Novigradu prirediti još," poručio je zlatni Cernogoraz dodavši kako još nije svjestan da je olimpijski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giovanni Cernogoraz osvojio je zlatno odličje u trapu pogodivši 146 glinenih golubova plus šest u raspucavanju za zlato, izjednačivši pritom olimpijski rekord finala. 30-godišnji strijelac iz Novigrada je definitivno najveća senzacija Igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo