Zajedničke godine / Novi ugovori legendama Chelseaja

Image
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL

'Prošle su sezone stvari bile kompliciranije. John nije igrao, Frank je skoro potpisao s LA Galaxyjem i nije se osjećao važnim u momčadi. U ovom je trenutku sve jasno. Oni vjeruju klubu, a mi vjerujemo igračima', rekao je Mourinho.

14.12.2013.
16:03
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Jose Mourinho potvrdio je da će Chelseajevim veteranima Franku Lampardu, Johnu Terryju i Ashleyju Coleu bit će ponuđeni novi ugovori.

Svoj trojici istječu ugovori na kraju sezone, ali bi svoje karijere mogli završiti na Stamford Bridgeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je situacija koja me ne brine, ne brine niti klub, a mislim niti igrače. Njihova je želja igrati za klub i nitko u to ne sumnja. Želimo da se osjećaju slobodnima da se izraze i da uživaju u zadnjim godinama svojih karijera. Sve je vrlo mirno i na kraju sezone, vjerojatno čak i prije toga, klub će s njima sjesti i ponude će biti na stolu", izjasnio se Mourinho dodavši:

"Prošle su sezone stvari bile kompliciranije. John nije igrao, Frank je skoro potpisao s LA Galaxyjem i nije se osjećao važnim u momčadi. U ovom je trenutku sve jasno. Oni vjeruju klubu, a mi vjerujemo igračima. Zato će bez konflikta biti donesena najbolja odluka za nas i za njih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo