SUKOB BOYSA I TORCIDE: / Letjele boce i letve, hajdukovcima propala diverzija

Image
Foto: Screenshot

Novi sukob navijača Dinama i Hajduka izbio je u susjednoj Bosni i Hercegovini, točnije u Tomislavgradu.

5.7.2017.
11:19
Screenshot
VOYO logo

Kako je objavljeno na Facebook stranici Dinamo Zagreb, u ponedjeljak je u organizaciji domaćih BBB-ovaca započelo crtanje velikog murala posvećenog grupi i najdražem klubu s ciljem prikupljanja priloga za nove prostorije KND Bad Blue Boys u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, dan kasnije, tvrdi isti izvor, za vrijeme izrade grafita nekolicina tomislavgradske Torcide je skupa s grupom iz Šibenika isplanirala napad na mural.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo su se precijenili jer je u kasnim večernjim satima autobus šibenskih registracija sa desetak torcidaša, među kojima tri pripadnika Torcide Tomislavgrad, stao ispred horde od pedesetak pripadnika BBB Tomislavgrad. Torcidaši su u panici krenuli bježati ispred boca i letvi, te su prešarali vlastiti grafit koji se nalazi u blizini novog Dinamovog, samo kako bi okrivili BBB za šaranje grafita. Ptice trkačice 1950", stoji u postu na Facebook stranici 'Dinamo Zagreb - To je više od ljubavi, tu se radi o vjeri'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Tomislavcity piše da je do sukoba došlo u kasnim večernjim satima.

"Tridesetak navijača Dinama bilo je prisutno u trenutku kada je, navodno, primijećen bus (kombi) šibenskih tablica. Skupina stranih mladića, a prema izjavama nekih očevidaca, zajedno s pripadnicima Torcide Tomislavgrad krenula je prema muralima, izvadili su boju i iz nepoznatnog razloga prebojili Torcidin mural. Intervenirala je i policija pri čemu je došlo do kratkotrajnog sukoba navijačkih skupina, nakon kojega su se navijači koji su došli kombijem razbježali", navodi portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo