SUKOBIO SE S TROJICOM / Novi šok za hrvatskog reprezentativca: njegov mlađi brat optužen za pokušaj ubojstva!

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Povremeni hrvatski reprezentativac nije bio raspoložen za davanje izjava, tek je za njemačke medije izjavio kako nije razgovarao s bratom

12.11.2015.
13:28
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Dvije godine nakon što mu je preminuo otac, povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivo Iličević (28) doživio je novi šok. Njegov tri godine mlađi brat Jozo završio je u pritvoru zbog pokušaja ubojstva.

Kako prenose njemački mediji Jozo Iličević se navodno u jednom baru u njemačkom gradu Aschaffenburg sukobio s trojicom muškaraca, a tučnjava je umalo završila kobno za 25-godišnjeg mladića kojeg je Iličević teško ozlijedio udarivši ga oštrim predmetom po glavi. U bolnici je završio i 39-godišnjak, srećom s lakšim ozljedama. Tek je treći muškarac uspio zaustaviti Iličevića i zadržati ga do dolaska policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik policije Michael Zimmerc je potvrdio incident, no nije želio objaviti ime napadača. Dio medija navodi kako je Iličević mlađi bio pod utjecajem droga, a ukoliko mu se dokaže krivnja prijeti mu do šest godina zatvora.

Povremeni hrvatski reprezentativac nije bio raspoložen za davanje izjava, tek je za njemačke medije izjavio kako nije razgovarao s bratom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim ništa reći, nisam razgovarao s bratom”, rekao je Ivo Iličević za Bild.

Iličević je za hrvatsku reprezentaciju odigrao osam utakmica postigavši jedan pogodak. U dresu 'vatrenih' debitirao je u listopadu 2010. u prijateljskom susretu protiv Norveške u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike