NOVI POTRES NA POLJUDU: / Čelnik Hajduka pojasnio zašto je smijenio Vulića i odgovorio na prozivke legende kluba

Image
Foto: :Ivo Cagalj/PIXSELL

Novi trener prve momčadi nastavit će surađivati sa svojim suradnicima.

27.11.2018.
17:34
:Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Uprave Hajduka JasminHuljaj i i sportski direktor kluba SašaBjelanović izjavili su u ponedjeljak na konferenciji za novinare kako je raskid suradnje s dosadašnjim trenerom prve momčadi ZoranomVulićem uslijedio nakon što je analizom ustanovljeno da nema napretka u igri,te je za njegovog nasljednika imenovan Siniša Oreščanin.

Image
PREDSTAVIO SE NOVI TRENER HAJDUKA: /

Vulić je danas ujutro doživio šok, a evo što kaže njegov nasljednik na opasku da je dinamovac

Image
PREDSTAVIO SE NOVI TRENER HAJDUKA: /

Vulić je danas ujutro doživio šok, a evo što kaže njegov nasljednik na opasku da je dinamovac

Klupu prve momčadi preuzet će Siniša Oreščanin, trener koji je do sada vodio Hajduk II.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška odluka

"Ova odluka nije odnesena preko noći, analizirali smo igru i vidjeli smo da smjer u kojem se ide nije smjer koji smo očekivali te je logično rješenje bilo imenovanje Oreščanina," rekao je Bjelanović.

Oreščanin je duže od dvije godine angažiran u Akademiji Hajduka te dobro poznaje situaciju u klubu i igrački kadar. Huljaj je rekao kako odluka o raskidu ugovora s Vulićem nije bila laka. "Odlučili smo se na takav potez jer svima nam je bilo jasno da se promjena u igri nije dogodila a nema se vremena za čekanje," kazao je Huljaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamoljen za komentar medijskih napisa u kojim se problematizira način upravljanja Hajdukom te navodi kako se odluke u Hajduku donose u suradnji s udrugom Naš Hajduk i navijačkom skupinom Torcida, Huljaj je kazao kako Uprava kluba radi samostalno te da će rad Uprave i rezultati doprinijeti tomu da se promijeni takav imidž kluba u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio na Vulićeve optužbe

"Sve odluke donosimo samostalno uz odobrenje Nadzornog odbora u skladu sa Statutom kluba. Sve ćakule izvan toga su neistina i špekulacije,"kazao je Huljaj. Na upit kako komentira Vulićevu izjavu u kojoj je izrazio razočarenje smjenom te je izjavio kako je imenovanje Oreščanina za prvog trenera Hajduka pretvaranje tog kluba u "Dinamo 3" , Huljaj je kazao kako mu je žao zbog takvih izjava.

"Mogu razumijeti Vulića da je to rekao 'na vruće' i nećemo ga optuživati jer on je legenda Hajduka," kazao je Huljaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi trener prve momčadi nastavit će surađivati sa svojim suradnicima koji su do sada činili stožer Hajduka II. Oreščaninovi pomoćnici bit će Goran Rosanda i Marijan Budimir, trener vratara je Ivica Roguljić, a kondicijski treneri su Ivan Zorić i Ante Jurić.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo