barci prilika za vrh / Novi kiks Reala: Aduriz srušio kraljevski klub

To je drugi uzastopni kiks Reala, koji je u prošlom kolu kod kuće protiv Villarreala odigrao 1-1. Ujedno, to je drugi prvenstveni poraz "kraljeva" u mjesec dana, nakon što su početkom veljače izgubili od Atletico Madrida sa 0-4

8.3.2015.
13:09
VOYO logo

U 26. kolu nogometnog prvenstva Španjolske vodeći Real Madrid u subotu je poražen u Bilbau od Athletica sa 0-1, a pogodak odluke zabio je Aritz Aduriz u 26. minuti.

To je drugi uzastopni kiks Reala, koji je u prošlom kolu kod kuće protiv Villarreala odigrao 1-1. Ujedno, to je drugi prvenstveni poraz "kraljeva" u mjesec dana, nakon što su početkom veljače izgubili od Atletico Madrida sa 0-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je i dalje prvi sa 61 bodom, a drugoplasirana Barcelona, koja ima dva boda manje, mogla bi ga prestići ako u nedjelju kod kuće svlada slabašni Rayo Vallecano.

U utorak se, nakon skoro četiri mjeseca pauze, očekuje povratak playmakera Reala Luke Modrića, koji se je oporavio od neugodne ozljede mišića. Real u utorak mora na svom stadionu obraniti prednost od 2-0 protiv Schalkea u uzvratu osmine finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike