Novak: Volim i ja vas! (VIDEO)

Teniski diktator odgovorio poput pravog

27.1.2013.
14:21
VOYO logo

Prvi reket sveta Novak Đoković izjavio je posle četvrtog trijumfa na Australijan Openu da je presrećan što je ponovo podigao trofej u Melburnu.

Đoković je treću godinu uzastopno osvojio prvi Gren slem sezone, pobedom nad Britancem Endijem Marijem u četiri seta, i tako je postao prvi igrač kojem je to pošlo za rukom u Open Eri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski teniser je trofej primio iz ruku legendarnog Amerikanca Andrea Agasija sa kojim se izjednačio po broju titula na Otvorenom prvenstvu Australije, koliko ih ima i Federer.

- Čestitam Endiju na igri i hvala mu na lepim rečima za pobedu. Imali smo mnogo neverovatnih mečeva, nadam se da će se ta tradicija nastaviti. Njemu želim sreću u nastavku sezone. Velika je radost osvojiti ovaj trofej, opet. Definitivno je najdraži Australijan open, uvek volim da se vratim ovde. Zahvalio bih se i organizatorima na još jednom fantastičnom turniru i hvala vam što radite toliko sjajan posao. Pozdravio bih i publiku, jer su i oni razlog što se uvek rado vraćam, hvala vam na lepom prijemu od samog početka - rekao je Đoković koji je na skandiranje srpskih navijača kratko odgovorio: - Volim i ja vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane škotski teniser je propustio priliku da osvoji drugi uzastopni Gren slem posle prošlogodišnjeg trijumfa u Njujorku, prvog u karijeri. Na kraju, ostalo mu je samo da čestita Novaku.

- Pre svega bih čestitao Novaku, njegov rekord je neverovatan. Malo ljudi je uspelo da učini što je on u Melburnu, pravi je šampion. Zahvalio bih se i svom timu, a njegovoj ekipi čestitam takođe, neverovatni su. Poznajem ih sve dobro, znam kako rade i imaju velike zasluge za sve Novakove uspehe. Zahvalio bih i publici na sjajnoj atmosferi i organizatorima turnira. Vidimo se sledeće godine - izjavio je Marej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike