ODLIČNA NAJAVA SLALOMA / Nova kruna sljemenskom kralju, Ivica deseti!

Image

Novookrunjeni kralj Sljemena Marcel Hirscher nastavio je svoj pobjednički niz i u Adelbodenu. Ivica Kostelić odvojio je sjajno 10. mjesto uoči slaloma koji je na rasporedu u nedjelju.

7.1.2012.
14:36
VOYO logo

Iako nije bio previše zadovoljan osvojenim desetim mjestom u veleslalomu u švicarskom Adelbodenu, Ivica Kostelić ovim je rezultatom najavio odličnu slalomsku utrku u nedjelju.

Pobjednik je, baš kao i na Sljemenu, bio 22-godišnji Austrijanac Marcel Hirscher, koji je pobjedu osvojio sa šest stotinki prednosti ispred sunarodnjaka Benjamina Raicha.

Ni vodeći u ukupnom poretku veleslalomaša, Amerikanac Ted Ligety, nije uspio pomrsiti planove mladom Hirscheru, pa je tako zauzeo treće mjesto.

U nedjelju je na rasporedu slalom, u kojem će najbolji skijaš svijeta Ivica Kostelić još jednom tražiti mjesto na pobjedničkom postolju i priključak za najboljima u ukupnom poretku skijaša.

Kostelić, koji je imao zaostatak od 2.17 sekunde za Hirscherom, s današnjim je rezultatom osvojio 26 bodova i u ukupnom poretku je sada 4. sa 415 bodova, dok Austrijanac sa 625 bodova drži prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poretku u veleslalomu, Kostelić je na 17. mjestu sa 98 bodova, dok prvo mjesto drži sa 380 bodova Amerikanac Ted Ligety.

Drugi hrvatski skijaš u Adelbodenu, Dalibor Šamšal, nije uspio završiti prvu vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo