humanitarni đoković / Nole zaplesao na Severininu 'Italianu'!

Nakon kola i Gangnam stylea, Novak Đoković zaplesao je i na Severininu Italianu! Najveći zabavljač među tenisačima opet je, uz svoj humanitarni karakter, pokazao i plesni talent! No, u tome nije usamljen. U ritmu Italiane bokovima znaju micati i hrvatske tenisačice!

7.2.2013.
18:00
VOYO logo

Prvo je samo gledao, ali najboljem plesaču među tenisačima nije trebalo dugo da se priključi rasplesanim mališanima. Odlično raspoloženi Novak Đoković usavršio je koreografiju SeverinineItaliane, a ni pomponi mu očito nisu nepoznati rekviziti.

No u školu za djecu s posebnim potrebama nije došao samo kako bi pokazao svoje plesno umijeće, već je u sklopu svoje humanitarne organizacije donirao 50.000 eura.

Popularnog tenisača u njegovim humanitarnim pohodima u stopu prati zaručnica Jelena. Iako su se orijentirali na pomaganje djeci, o vlastitim mališanima još nema govora.

No, nije samo Novak plesao uz Severinine taktove. Nove hrvatske teniske zvijezde Donna Vekić i Ana Konjuh uoči početka turnira, izašle su pred brojne kolege i počastile ih plesom uz stihove Brada Pitta.

Odlično prihvaćenom plesu nije uspjela odoljeti niti izbornica reprezentacije Iva Majoli, što su prisutni nagradili velikim pljeskom. Uz ovakve djevojke nema straha za budućnost ženskog tenisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo