UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE / Nogometaš davio suca

Nakon što je zbog grubog prekršaja dobio drugi žuti karton, stoper paragvajskog kluba Rangers Jose Pedroso je zaskočio suca Marcela Mirandu s leđa i pokušao ga udaviti.

20.7.2010.
7:04
VOYO logo

Paragvajski nogometaš Jose Pedroso napustio je svoj klub Rangers nakon što je na subotnjoj utakmici čileanske druge lige protiv Concepciona skočio na suca Marcela Mirandu i počeo ga daviti.

Do incidenta je došlo nakon što je sudac Miranda dopustio nogometašu Concepciona da čak četiri puta izvede kazneni udarac. Naravno, tek je četvrti udarac bio uspješan što je igrače Rangersa razljutilo pa su u nastavku utakmice napravili nekoliko grubljih prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od takvih startova na protivničkog igrača imao je i branič Pedroso pa mu je Miranda dao drugi žuti karton. Umjesto da napusti teren, Pedroso je nasrnuo na suca s leđa i borilačkim zahvatom ga počeo daviti.

Pomahnitalog braniča su od suca odvojili ostali igrači, ali Pedroso nije odustajao pa su ga morali oboriti na travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Rangersa Elias Vistoso je za list El Mercurio izjavio kako Pedrosu čeka rigorozna kazna o kojoj će se odlučivati naknadno.

Premda mu je zbog ovog nesportskog poteza upitna karijera, Pedroso nimalo ne žali."Nije uopće žao zbog onoga što sam učinio", izjavio je Pedroso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušaj davljenja suca pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo