UH, KAKO SE USUDIO? / Zvone Boban dirnuo Ibrahimovića tamo gdje je ovaj veoma osjetljiv. Zlatan je brzo reagirao u svom stilu: 'Boban je to rekao?'

Image
Foto: Profimedia

Zlatan je jedan od najzaslužnijih što je Milan prošle sezone osvojio Scudetto i to ne toliko samom igrom na terenu koliko svojim karakterom

14.9.2022.
10:20
Profimedia
VOYO logo

Legendarni švedski napadač, Zlatan Ibrahimović, potpisao je nedavno ugovor na još godinu dana s Milanom, ali trenutno je u fazi oporavka od teške operacije koljena i na teren bi se trebao vratiti tek sljedeće godine.

Iako je u 41. godini života i oporavlja se od teške operacije, Zlatanu ne pada na pamet ići u mirovinu, no neki stručnjaci, poput evo Zvonimira Bobana, misle da bi Ibrahimović trebao okončati karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boban je to rekao nedavno za Gazzettu dello Sport, a sada je vrlo brzo dobio odgovor na tu izjavu. Dakako, Zlatan je odgovorio u svom stilu.

Image

Odgovor Bobanu

"Boban je rekao da bih se trebao umiroviti? Kad vidim igrača jačeg od sebe, hoću. No, još ga nisam pronašao", odgovorio je Zlatan legendarnom Hrvatu. "Čut će se kad se vratim, na to možete računati. Sada je potrebno strpljenje", naglasio je još Zlatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan je jedan od najzaslužnijih što je Milan prošle sezone osvojio Scudetto i to ne toliko samom igrom na terenu koliko svojim karakterom i atmosferom koju je održavao u svlačionici.

Ibrahimović smatra da je Milan, koji u Ligi prvaka igra s Dinamom u skupini, ove sezone jači nego prošle. "Kao momčad smo jači nego prošle sezone. Pojačali smo se tijekom prijelaznog roka i sada imamo širu klupu. Da mi se nije svidjelo što se napravilo, ne bih bio ovdje", poručio je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo