ZVIJEZDA UNITEDA ŠOKIRALA SE PRED SVIMA KAD JE SAZNALA DA ĆE BITI KAPETAN PROTIV PSG-A: / Kamere sve snimile

Image
Foto: Profimedia

'Nisam ovo očekivao, za mene je čast biti kapetanom Manchester Uniteda'

20.10.2020.
8:29
Profimedia
VOYO logo

Igrač Man Uniteda Bruno Fernandes šokirao se, u potpunosti iznenadio, kad je za vrijeme davanja izjava saznao da će prvi put biti kapetan Crvenih vragova protiv PSG-a. Kamere su snimile njegovu reakciju, piše jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun.

Image
MANCHESTER UNITED OSTAJE BEZ JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH IGRAČA? /

Sprema se novi potres u engleskom velikanu

Image
MANCHESTER UNITED OSTAJE BEZ JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH IGRAČA? /

Sprema se novi potres u engleskom velikanu

Harry Maguire ne putuje u Pariz

Budući da Harry Maguire ne putuje na spomenutu utakmicu Lige prvaka, Fernandes će preuzeti kapetansku traku. I činio se iznenađenim kada je saznao vijest na tiskovnoj konferenciji prije utakmice pored svog menadžera Ole Gunnara Solskjaera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fernandes je rekao:

"Nisam ovo očekivao, za mene je čast biti kapetanom Manchester Uniteda. Da, to je za mene važno postignuće, ali mislim da je svatko kapetan, svatko treba pomoći i biti vođa na svoj način, vodstvo je različito kod svakog igrača. Utakmica se neće odnositi na mene, već na momčad, ali vodstvo je svaki dan na poligonu, svaka utakmica i svatko radi svoj posao kako bi vodio momčad onako kako misli da je najbolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To je moj karakter s kojim sam odrastao'

Englezi pišu kako je Fernandes najglasniji igrač kad je riječ o stvarima koje ga smetaju, ali sad mu je klub ukazao veliku čast...

"Takav moram biti u životu i u nogometu. To je moj karakter s kojim sam odrastao. Ponekad je to previše, a ponekad nije. Mislim da mogu pomoći momčadi onakav kakva jesam. Svi su igrači mogu biti vođeni i trebaju vam svi različiti karakteri u momčadi da biste sastavili vrlo dobru ekipu. Mislim da je važno imati takvu osobinu", istaknuo je Bruno Fernandes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo