Zvijezda Uniteda priznala: 'Htio sam prekinuti karijeru'

Napadač Manchester Uniteda Javier Hernandez otkrio je da je prije tri godine razmišljao o tome da odustane od nogometa jer je bio frustriran što ne igra u svom tadašnjem klubu Guadalajari.

13.11.2011.
15:32
VOYO logo

"Bio sam vrlo blizu prekida karijere prije tri godine i pitao sam se često da li je to put koji mi je Bog odredio Nisam puno igrao i bio sam rezerva. Bio sam razočaran što mlađi igrači dobivaju priliku ispred mene i to me stvarno uništavalo", rekao je Chicarito.

Ipak, 23-godišnji igrač na nagovor svoje obitelji je odlučio nastaviti trenirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam puno s roditeljima, djedom, bakom, sestrom i djevojkom o svojoj situaciji. Oni su mi pomogli da shvatim što mi je ispravno za činiti. Sada sam sretan čovjek i drago mi je da sam donio odluku da nastavim igrati. Puno sam naučio iz tog iskustva", kaže napadač Manchester Uniteda.

Priznao je Hernandez da je u to vrijeme izluđivao sve oko sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad, ako želite nešto, a to nemate, onda izluđujete sve, ali i sebe. To iskustvo me naučilo da uživam u životu i nogometu", rekao je Meksikanac.

Chicarito je već u prvoj sezoni na Old Traffordu pokazao da će biti veliko pojačanje za klub, zabivši 20 golova za Crvene vragove. Često je ulazio s klupe pa su ga mnogi uspoređivali s legendarnim džokerom Sir Alexa Fergusona, Ole Gunnarom Solskjaerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je bio legenda ovo kluba i nevjerojatan igrač. Kad me ljudi uspoređuju s njim, jedino mogu reći da nisam ni deset posto kao on", zaključio je napadač Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo