NA ZADATKU / Zvijezda Reala otkrila da je na 'tajnoj' misiji: 'Pitam ga svaki dan isto pitanje sve dok ne pristane'

Image
Foto: Profimedia

U njemačkim medijima se nedavno pojavila vijest da Savez radi sve što može da se sjajni veznjak vrati u reprezentaciju za nadolazeće Euro

13.12.2023.
15:04
Profimedia
VOYO logo

Toni Kroos završio je reprezentativnu karijeru nakon neuspješnog podviga Njemačke na Europskom prvenstvu 2021. godine. Nisu uspjeli dalje od osmine finala, gdje ih je Engleska 2:0 pobjedom ispratila s Wembleya. Kroos je tada imao 31 godinu, no odlučio se potpuno posvetiti reprezentativnim obavezama.

Image
LA JOYA /

Poznato je koliko će Mourinho biti bez svog najboljeg igrača koji se ozlijedio osmi put ove godine

Image
LA JOYA /

Poznato je koliko će Mourinho biti bez svog najboljeg igrača koji se ozlijedio osmi put ove godine

"Igrao sam 106 puta za Njemačku i ovdje ću stati. Već sam neko vrijeme razmišljao o ovoj odluci i zaključio da će mi Euro 2021. biti posljednji turnir s reprezentacijom. Želim se u potpunosti usredotočiti na ciljeve s Real Madridom sljedećih nekoliko godina", poručio je tada veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njemačkim medijima se nedavno pojavila vijest da Savez radi sve što može da se sjajni veznjak vrati u reprezentaciju za nadolazeće Euro kojem su upravo Nijemci domaćini.

Nijemci vjeruju da je Kroos idealan partner za Joshuu Kimmicha u veznom redu, jer bi Ilkay Gündogan tada mogao više igrati prema naprijed. Nadaju se da će ga motivirati pohod na trofej jedini trofej koji u karijeri nije osvojio. I Realov stoper Antonio Rüdiger kazao je ovog tjedna da bi želio vidjeti Kroosa u nacionalnom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takav igrač stvarno mora biti s nama. Svaki dan ga ispitujem hoće li nam se pridružiti i pitat ću ga sve dok ne pristane, jako bih volio da opet zaigra za reprezentaciju. Međutim, na kraju krajeva, to je njegova odluka", kazao je njemački branič za portal Berliner Zeitung.

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo