UNIŠTIO IH JE PA DOBIO SVOJE / Procurio neugodan video s El Clasica. Pogledajte što su navijači Barce napravili Realovoj zvijezdi dok je izlazio s Camp Noua

Image
Foto: Twitter

Navijači su mu tijekom meča stalno nešto dobacivali, vrijeđali ga i psovali

27.10.2021.
14:20
Twitter
VOYO logo

Brazilski reprezentativac Vinicius Junior odigrao je jednu od najboljih utakmica u dresu Real Madrida i to baš u El Clasicu protiv Barcelone. Real je slavio s 2:1 na Camp Nou, a Vinicius, iako nije zabio niti asistirao, je odigrao uistinu vrhunsku utakmicu.

Novinari su Viniciusa nakon utakmice proglasili nasljednikom Lionela Messija i Cristiana Ronalda u El Clasicu, dakle bio je glavna zvijezda na terenu. Vinicius je izluđivao igrače Barcelone i gotovo ga nitko nije mogao zaustaviti, a usput je i pošteno naživcirao navijače Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su mu tijekom meča stalno nešto dobacivali, vrijeđali ga i psovali, a Brazilac im je stalno uzvraćao kreveljeći se i smijući. A mržnja je eskalirala u trenutku kada je Vinicius izlazio s terena tri minute prije kraja. Navijači su podivljali kada se Vinicius šetao do svlačionice i njih, kako su izbrojali, 66 pokazalo je Brazilcu srednji prst. Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo