IZAŠAO JE / Zvijezda Manchester Uniteda, optužena za silovanje i napad, puštena iz zatvora, ali posljedice skandala su vrlo teške

Image

Optužbe protiv Greenwooda je u nedjelju na Instragramu objavila mlada žena no ubrzo su one obrisane

2.2.2022.
15:38
VOYO logo

Napadač Manchester Uniteda Mason Greenwood pušten je uz jamčevinu dok se čeka daljnja istraga, objavila je britanska policija u srijedu nakon što je 20-godišnji nogometaš u nedjelju uhićen zbog optužbi za silovanje i napad.

Optužbe protiv Greenwooda je u nedjelju na Instragramu objavila mlada žena no ubrzo su one obrisane. Naime, na Instragamu su objavljene videosnimka i fotografije djevojke lica oblivenog krvlju i njenog tijela prekrivenog masnicama te glasovna poruka u kojoj kaže "svima onima koji žele znati što mi Mason Greenwood stvarno radi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvadesetogodišnjak koji je uhićen u nedjelju 30. siječnja pod optužbom za silovanje i napad pušten je uz jamčevinu dok traje istraga", objavila je policija u Manchesteru.

Image
Image

U Velikoj Britaniji se tijekom postupka ne imenuju osumnjičeni, ali britanski tisak je uhićenog identificirao kao Greenwooda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je suspendirao Greenwooda uz objašnjenje da neće trenirati s momčadi niti igrati utakmice do daljnjega.

Proizvođač sportske opreme Nike je u ponedjeljak objavio da prekida svoju suradnju s Greenwoodom jer je zabrinut zbog optužbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo