ZVIJEZDA LIVERPOOLA POSLIJE BARCE POKAZALA ČIME BARATA (18+): / 'Molim Dejana Lovrena da mi potvrdi autentičnost fotografije'

Image
Foto: Profimedia

Mnogi se pitaju je li riječ o autentičnoj fotografiji ili je riječ o fotošopu

12.5.2019.
8:53
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola ovog su utorka napravili čudo u Ligi prvaka. Protiv najvećeg favorita okrenuli su zaostatak od tri gola iz prve polufinalne utakmice te su pobjedom nad Barcelonom od 4-0 na Anfieldu izborili prolazak u finale.

Nakon još jedne noći za pamćenje u najprestižnijem klupskom natjecanju uslijedila je burna proslava u svlačionici engleskog velikana. Jedna fotografija posebno je upala u oči svim njihovim fanovima. Na nju je ukazao i HRT-ov novinar marko Šapit, koji je od Lovrena zatražio potvrdu autentičnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traži potvrdu od Lovrena

"Da je lako preokrete bi radio svatko... Ali evo kako...Muda do poda...Doslovno! @dejanlovren06 molim potvrditi autentičnost fotografije... #mane #mudonja", napisao je na Šapit na Instagramu.

U nedjelju u 16 sati, inače, započinju utakmice posljednjeg kola Premier lige. Liverpool može postati prvak pobjedom nad Wolwesima i posrtanjem Cityja na gostovanju kod Brightona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo