KAO DA JE UKLET / Najnesretniji nogometaš na svijetu: Zvijezda koja stalno ponavlja da joj je Modrić uzor izgubila šesto finale zaredom

Image
Foto: Profimedia

Mount, inače, nikad nije skrivao svoje afinitete prema Modriću

14.5.2022.
22:23
Profimedia
VOYO logo

Igrači Liverpoola pobjednici su ovosezonskog izdanja najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, engleskog FA Kupa koji je obilježio 150 godina od osnutka, oni su u finalu na Wembleyu boljim izvođenjem 11-eraca svladali Chelsea sa 6-5.

Posebno je zanimljiv podatak da je igrač Chelseaja Mason Mount sada došao do brojke od šest izgubljenih finala zaredom na Wembleyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOLJI NEGO IKADA /

Luka Modrić je nestvarno dobar, u 37. godini je u životnoj formi, a jedna činjenica to jako dobro dokazuje

Image
BOLJI NEGO IKADA /

Luka Modrić je nestvarno dobar, u 37. godini je u životnoj formi, a jedna činjenica to jako dobro dokazuje

Sve je krenulo 20129. kada je kao igrač Derbyja izgubio u odlučujućoj utakmici za ulazak u Premier ligu od Aston Ville. Nakon toga uslijedilo je razočaranje u finalima FA kupa dvije godine zaredom, potom je s Engleskom izgubio od Italije u finalu eura, a ove godine je ostao bez pobjede u finalu Liga kupa i u nedjelju FA kupa.

Mount je protiv Liverpoola bio jedan od igrača koji nije realizirao udarac s bijele točke. U sedmoj seriji stupio je na scenu, ali je njegov pokušaj obranio Allison,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mount, inače, nikad nije skrivao svoje afinitete prema Modriću. Govorio je kako ga fascinira Lukina igre te da ga je puno pratio još kad je igrao u Tottenhamu. Naravno, Mount je tada bio još klinac, dok je Luka bio jedan od najboljih veznjaka u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta sam ga pratio kad je bio u Premier ligi. Kao dijete gledao sam puno utakmica, a on je bio jedan od igrača koje sam najviše pratio. Uvijek je bio nogometaš kojemu sam se divio. Čudno je bilo suprotstaviti mu se na terenu, znao sam sve njegove pokrete i sve što će napraviti jer sam ga mnogo puta proučavao", priznao je svojevremeno Mount.

Uoči lanjsko finala Lige prvaka također je dao zanimljivu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv kojeg igrača mi je bilo najteže igrati u Ligi prvaka ove sezone? Protiv Luke Modrića. Bilo je pomalo nadrealno igrati protiv njega", ispalio je Englez, koji je i prije toga također govorio o Vatrenom.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo