STRAŠNA SITUACIJA / Zvijezda Brazila i suigrač našeg Perišića jedva izvukao živu glavu u pokušaju pljačke: 'Ispaljeno je barem 20 metaka'

Image
Foto: Profimedia

Strašnu situaciju doživio je nogometaš Tottenhama Emerson Royal

3.6.2022.
15:34
Profimedia
VOYO logo

Desni bek Tottenhama i brazilske nogometne reprezentacije, Emerson Royal, u petak u ranim jutarnjim satima jedva je izvukao živu glavu. Brazilac je bio u izlasku, nakon čega se našao u strašnoj situaciji. Sve se dogodilo u Sao Paulu.

Image
RIJEŠIO MISTERIJ /

Cristiano Ronaldo stao na kraj glasinama: Svi se pitaju ostaje li u Manchester Unitedu, stigao odgovor

Image
RIJEŠIO MISTERIJ /

Cristiano Ronaldo stao na kraj glasinama: Svi se pitaju ostaje li u Manchester Unitedu, stigao odgovor

Emerson se trenutno nalazi u Brazilu, gdje je na odmoru nakon naporne sezone u Premier ligi, a noćas je doživio traumu koju će pamtiti do kraja života. O svemu se oglasio njegov agent Emerson Zula, koji je otkrio stravične detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je napustio klub u kojem se provodio, prišao mu je policajac u civilu koji ga je prepoznao. Tražio je da se fotografira s njim i ponudio mu da ga odveze do automobila. Tada je Royal napadnut, prijetili su mu pištoljem, a lopov je tražio sat i druge skupe predmete", počeo je.

Na svu sreću nije stradao

"Kada je lopov primijetio policajca u civilu, izvadio je pištolj i počela je pucnjava. Mi smo krenuli bježati, a Royal me povukao k sebi kako bi mi pomogao. Ne sjećam se dobro cijele situacije, sve se dogodilo brzo i adrenalin je bio jako visok", nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svu sreću, Emerson i njegov agent nisu ozlijeđeni, a lopov je u pokušaju krađe upucan u leđa te je završio u bolnici. Nakon oporavka suočit će se s kaznom nakon pokušaja krađe, a vjerojatno će ga se teretiti i za pokušaj ubojstva. Prema riječima očevidaca, ispaljeno je 20-ak metaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emerson je karijeru počeo u Ponte Preti, nakon čega je nastupao za Atletico Mineiro koji ga je posudio Betisu. Od 2019. godine je bio u Barceloni, koja ga je proslijedila Betisu pa 2021. godine otkupila njegov ugovor, no u Barci nikada nije dobio pravu priliku. Iste godine preselio je u Tottenham u transferu vrijednom 25 milijuna eura. Za londonsku momčad je ove sezone skupio 44 nastupa u svim natjecanjima te je pritom postigao jedan pogodak te je jednom asistirao za gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo