ZVIJEZDA BAYERNA DOŠLA BRACI SA SULUDIM ZAHTJEVOM: / Legenda podivljala kad je čula što ovaj govori: 'U kojem svijetu živite’

Image
Foto: Profimedia

Upitno je hoće li nakon svega produžiti ugovor

30.7.2020.
10:24
Profimedia
VOYO logo

Sportski direktor Bayerna, HasanSalihamidžić obavio je razgovore s DavidomAlabom i njegovim menadžerom Pinijem Zahavijem.

Braniču ugovor istječe za godinu dana, ali bi ga želio produžiti i ostati u Münchenu. Sport Bild objavio je sada detalje s njihovih pregovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

David Alaba

Naime, Salihamidžić je poludio nakon što je dvojac došao sa zahtjevom od 20 milijuna eura godišnje plaće i prijetnjom da će u suprotnom dogodine otići besplatno.

“U kakvom svijetu vi živite? Zar zaista vjerujete u to što govorite?”, navodno je vikao Salihamidžić. Nakon toga, piše Sport Bild, novac više nije bio tema, ali je i produženje ugovora pod znakom upitnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripreme za Ligu porvaka

Igrači njemačkog nogometnog prvaka, okupili su se, inače, ponovno u nedjelju nakon dvotjednog odmora i započeli pripreme za završnicu Lige prvaka u kolovozu, a na prvom zajedničkom treningu ozlijeđen je francuski reprezentativac Benjamin Pavard.

Francuski branič je tijekom treninga odvezen s terena, a klub je priopćio da je pred njim "određeno vrijeme izbivanja s terena, nakon što je ozlijedio ligament u stopalu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju nije precizirano kad bi se Pavard mogao vratiti na teren.

Pod vodstvom trenera Hansija Flicka ostala 26 igrača i četvorica vratara trenirali su bez problema, a među njima je bio i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić te novopridošli njemački ofenzivni veznjak Leroy Sane, iako nema pravo nastupa u nastavku natjecanja u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern će 8. kolovoza u Muenchenu igrati uzvratnu utakmicu osmine finala protiv Chelseaja, u koju će donijeti prednost od 3-0 iz prve utakmice odigrane u ožujku u Londonu. Bavarci će u petak, 31. srpnja, odigrati pripremnu utakmicu protiv Olmympique Marseillea.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo