ZVIJEZDA BARCELONE NA DISKONTNOM POPUSTU: / Katalonci Arsenalu nude priliku kakvu nitko nije očekivao

Image
Foto: AFP

Nou Camp mogao bi uskoro zamijeniti Emiratesom

15.12.2018.
9:52
AFP
VOYO logo

Barcelona je Arsenalu ponudila Denisa Suareza kao potencijalno pojačanje u siječnju. Španjolski reprezentativac traži način da napusti katalonski klub i ode negdje gdje će biti standardan u prvoj postavi, a čelnici Blaugrane očito misle kako bi mu London bio najbollji izbor.

Suarez je dvije godine igrao za mlade momčadi Manchester Cityja pa dobro poznaje nogomet na Otoku, a s obzirom na to da se ne nalazi u planovima Ernestea Valverdea moguće je da napusti klub već u siječnju, piše The Independent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaja s popustom

Čelnici španjolskog prvaka nemaju ništa protiv Suarezova odlaska, čak mu pomažu u pronalasku novog kluba, a Emeryjeva momčad je zasad najizglednija opcija. Katalonci su spremni Topnike "počastiti" i popustom pa im Suareza nude za svega 14 milijuna funti.

Ovaj 24-godišnji veznjak već je radio s Unaijem Emeryjem kada je bio na posudbi u Sevilli pa Arsenalov šef struke jako dobro zna što od njega može dobiti. Još jedan razlog za ovaj transfer mogao bi biti i odlazak Aarona Ramseya koji neće produljiti ugovor pa bi Suarez dobro došao kao njegova zamjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez je već jednom napuštao Barcelonu kada je prodan u Villarreal s pravom otkupa za 3 milijuna funti koji je Barca i iskoristila nakon što je Suarez odigrao sjajnu sezonu u Castellonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo