LICITACIJA POČINJE / Zvezda i Dinamo se bore za jednog od najboljih mladih slovenskih napadača! Cijena 'prava sitnica'

Image
Foto: Twitter Maribor

Mariboru se, pak, ne žuri jer očekuju da će ga uskoro Matjaž Kek zvati u reprezentaciju te je izgledno da ga ne planiraju prodavati za cifru ispod pet milijuna eura

2.3.2023.
18:55
Twitter Maribor
VOYO logo

Žan Vipotnik vruća je roba na tržištu. Jedan od najboljih slovenskih centarfora zapeo je za oko zagrebačkom Dinamu no hrvatski prvak nije jedini zainteresirani za usluge ovog 20-godišnjaka koji nastupa za Maribor.

Njegova sjajna forma privukla je pozornost klubova iz SAD-a no Slovenci su prvo odbili ponudu tešku 1.2 milijuna eura, a potom i onu od preko četiri, ako je vjerovati informacijama iz tamošnjih medija. Mladić koji je u ovoj posljednjih sedam utakmica zabio čak 11 pogodaka interesantan je i beogradskoj Crvenoj Zvezdi koja je spremna licitirati za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mariboru se, pak, ne žuri jer očekuju da će ga uskoro Matjaž Kek zvati u reprezentaciju te je izgledno da ga ne planiraju prodavati za cifru ispod pet milijuna eura.

Ono zbog čega su na Maksimiru optimistični jest činjenica da je Marko Tolić na posudbi u Mariboru i Slovenci bi ga željeli zadržati te postoji mogućnost da dio odštete za Vipotnika prebiju i na taj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo u ovom trenutku ima dobro posloženu ofenzivnu liniju gdje glavnu riječ vode Bruno Petković i Josip Drmić, a na posudbi u Lokomotivi imaju i Kulenovića koji se sasvim solidno razvija. Vipotnik po Transfermarktu vrijedi 500 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo