ZVEZDA DOZNALA KAZNU ZBOG VRIJEĐANJA IBRAHIMOVIĆA: / Evo koliko će morati platiti zbog skandala na Marakani koji je obišao svijet

Image
Foto: Profimedia

Talijanski velikan Milan izbacio je ove sezone Crvenu zvezdu iz Europske lige

14.4.2021.
18:03
Profimedia
VOYO logo

Srpski nogometni velikan Crvena Zvezda u šesnaestini finala ovosezonske Europske lige igrao je s talijanskim milanom, a prvu utakmicu tih klubova koja se igrala na beogradskoj Marakani obilježile su ružne scene u kojima su gledatelji vrijeđali švedskog napadača bosanskohercegovačkih korijena u momčadi Rossonera Zlatana Ibrahimvića.

Image
ŠTO SE ZAPRAVO DOGODILO U BEOGRADU? UEFA /

pokrenula istragu oko skandala koji je obišao svijet

Image
ŠTO SE ZAPRAVO DOGODILO U BEOGRADU? UEFA /

pokrenula istragu oko skandala koji je obišao svijet

Za vrijeme kad je sjedio na tribinama, Ibrahimović je u jednom trenutku skočio i proslavio gol, što je razbjesnilo nekolicinu navijača Zvezde koji su se uspjeli naći na stadionu. Nije se puno obazirao na uvrede iako ih je savršeno razumio jer zna jezik s ovih prostora, samo je pogledao prema provokatoru i maknuo pogled prema terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sjedi dolje, Zlatane, ajde sjedi dolje. Pi*ko jedna, balijo jedan smrdljivi je*em li te u usta da te je*em, što gledaš” urlao je jedan navijač na snimci koja se proširila društvenim mrežama. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

Image
Image

Rade Krunić , Ante Rebić i Zlatan Ibrahimović (desno) na Marakani

Tisuće 'gostiju'

Ove scene obišle su svijet, a najveći misterij, koji će se također istraživati, je kako je Zvezda dopustila da toliki broj ljudi bude na stadionu. Gledatelji nisu smjeli ući na stadion, ali bilo je nekoliko tisuća "gostiju" koji su navijali i vrijeđali igrače Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu je srpski klub doznao i službenu kaznu UEFA-e zbog tog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvezda će sada morati platiti 30 tisuća eura, a kažnjena je i s dvije utakmice igranja pred praznim tribinama zbog vrijeđanja Ibrahimovića na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo